dimecres, 14 d’abril del 2010

EL NOSTRE PROJECTE

Descripció de cadascun dels projectes

3 comentaris:

  1. El meu projecte és crear un blog amb els programes de ràdio que van elaborant els alumnes de 3r d'ESO que participen a la matèria optativa de francès al 3r trimestre d'aquest curs 2009-10. Aquest darrer trimestre es treballa la llengua oral a partir d'emissions realitzades en grup de dos a quatre persones sobre temàtiques ben diferents: viatges, mitologia, gastronomia, salut i entreteniments, i a partir dels coneixements que han anat aprenenent durant aquests anys.

    ResponElimina
  2. Aquest és el nostre projecte a l'Institut Les Marines de Castelldefels:
    L’objectiu és utilitzar certs programes informàtics de millora de la producció i recepció lingüística d’una manera regular, amb pautes de treball concret i condicions adients de treball en grup reduït (hora B), amb tota una seqüenciació de feines, emparada en el marc de treball que propicia el portfolio de llengües del Consell Europeu.

    ResponElimina
  3. El nostre projecte a l’institut Molí de la Vila de Capellades té com a objectiu principal la pràctica de la llengua anglesa a nivell oral a partir de lectura i dramatització de contes, audició de pel.lícules, realització de petits “programes de TV”, ... El projecte està adreçat als alumnes de 2n ESO dividits en tres grups de nivell, i es realitza un cop per setmana.

    ResponElimina